Kostschema

Fransutbildning, utbildning inom lösögonfransförlängning

Viktkontrollen kostschema

onsdag 28 juni 2017

Djungelgym.se utegym för vuxna och barn


Vi erbjuder utegym Street workout till parker och trädgårdar. Tänk dig att ha egen dipsställning, chinsstång och monkeybar i din egen trädgård. Det är inte bara du själv som kommer träna här utan även dina barn. Utomhus gym är den ultimata träning för styrka, uthållighet, spänst och smidighet.

Inom kort öppnar djungelgym.se

Djungelgyms målsättning är att motivera unga och vuxna till ökad aktivitet i form av att öka tillgängligheten att aktivera sig hemma, där stor del av tiden tillbringas.

Som småbarnsförälder kan det ibland vara svårt att hinna med eller ta sig till olika träningsanläggningar och du drömmer om att ha tillgång till en egen träningsanläggning med chins, dips, monkeybar, streetworkout utomhusgym i din egen trädgård. Att få träna samtidigt som du tränar och motiverar dina barn.

Vi på djungelgym har designat gymmen noggrant. Gymmen är anpassade precis som vi själva vill ha dem. Under karriären som elitgymnast har vi gedigen kunskap och erfarenhet om hur utomhus gym ska vara designade för att kunna möjliggöra utvecklingsmöjligheter. Många utomhus gym är idag byggda av trä och även viss i stål med för tjocka chinsräcke. Vilket gör att räcket endast ger dig möjlighet till chins och ej sving möjlighet.

När du tränar på djungelgym så lovar vi att alla dina muskler kommer involveras mer eller mindre, du tränar uthållighet (statisk) träning, smidighet, teknik och ren styrka. Du kommer träna upp muskler som är svåra att komma åt på gym.

Vi vill möjliggöra för kunder att själva kunna beställa online till riktigt förmånliga priser. Vi kommer inom kort lägga ut bilder och video på våra utomhus gym.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar