Kostschema

Fransutbildning, utbildning inom lösögonfransförlängning

Viktkontrollen kostschema

lördag 23 augusti 2014

Nu börjar höstens rutiner. Dags för ett kostschema?


Tack för att så många hör av sig och vill ha hjälp!!  Vad härligt att ni vill förändra er livsstil till det bättre, ett sundare och längre liv.


Jag hjälper dig mer än gärna att utforma ett individuellt kostschema, kostrådgivning, guidning och stöttning under dina 8 veckors diet. Jag har lång erfarenhet inom kost och hälsa och har utformade kostschema till kostkontrollen.se, utformade även ett specialschema till Madelene Vall http://madeleinevall.com/2013/10/21/kostkontrollen/ med 6 måltidsalternativ som du oxå kan få ta del av. I kostschemat som du beställer får du 6st goda och härliga måltidsalternativ till frukost, lunch, middag och 3st måltidsalternativ till mellanmål och kvällsmål.
Kosten som jag rekommenderar i kostschemat är endast från sitt naturliga ursprung och med super nyttiga råvaror (rikt på antioxidanter med högt ORAC, låg glykemisk belastning för kroppen), nyttiga fetter, fullvärdiga proteiner och oförädlade kolhydrater. Maten innehåller precis det du behöver och alla recept är anpassade för just dina önskemål just för att uppnå top resultat.
Kosten är uträknad efter dina önskemål och det behövs inga kosttillskott som supplement för att du skall uppnå de bästa resultaten. Det är onödigt att lägga spilltid år efter år för att uppnå undermåliga resultat. Vill du få ut det optimala av din träning så tveka inte att ta kontakt. Jag guidar dig under din diet.Fyll i parametrar nedan och skicka dem med e-post till christofer.jeppsson@gmail.com så hjälper jag dig. Du får garanterat ditt kostschema inom 24 h.

OBS! Är du under 18år så kan jag tyvärr inte hjälpa dig utan din förälders tillstånd.


Namn:


Kön:


Ålder:


Vikt:


Längd:


Hur du kommer att träna under 8 veckor framåt:Kroppsliga önskemål (Finns exempel nedan):Som exempelvis:
(Alla exempel har följt kostschemat fullt ut. Min frus förvandling minus 16kg på 12 veckor)
Öka endast i muskelmassa
Gå ner i vikt /  minska fettmassa 


 Deff / tävlingsform / bränna fett och bygga muskler samtidigt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar