Kostschema

Fransutbildning, utbildning inom lösögonfransförlängning

Viktkontrollen kostschema

torsdag 19 mars 2015

Få ett gratis skräddarsytt kostschema! www.viktkontrollen.se

Tack för att så många hör av sig och vill ha hjälp!!  Vad härligt att ni vill förändra er livsstil till det bättre, ett sundare och längre liv. www.viktkontrollen.se


Jag hjälper dig mer än gärna att utforma ett individuellt kostschema Jag stöttar dig, hjälper dig och svarar på frågor under dina 8 veckors diet. Jag har lång erfarenhet inom kost och hälsa och har utformade kostschema till kostkontrollen.se, utformade även ett specialschema till Madelene Vall http://madeleinevall.com/2013/10/21/kostkontrollen/ med 6 måltidsalternativ som du oxå kan få ta del av. I kostschemat som du beställer får du 6st goda och härliga måltidsalternativ till frukost, lunch, middag och 3st måltidsalternativ till mellanmål och kvällsmål.
Kosten som jag rekommenderar i kostschemat är endast från sitt naturliga ursprung och med super nyttiga råvaror (rikt på antioxidanter med högt ORAC, låg glykemisk belastning för kroppen), nyttiga fetter, fullvärdiga proteiner och oförädlade kolhydrater. Maten innehåller precis det du behöver och alla recept är anpassade för just dina önskemål just för att uppnå top resultat.
Kosten är uträknad efter dina önskemål och det behövs inga kosttillskott som supplement för att du skall uppnå de bästa resultaten. Det är onödigt att lägga spilltid år efter år för att uppnå undermåliga resultat. Vill du få ut det optimala av din träning så tveka inte att ta kontakt. Jag guidar dig under din diet.


Just nu får du ett gratis kostschema.

Det du behöver göra att gå in på http://viktkontrollen.se
Välj i högra hörnet Räkna ditt BMR

Tryck sedan på räkna ditt BMR i kalkylatorn

Fyll i dina parametrar
Tryck på räkna
Kom ihåg din BMR

Tryck sedan högst upp i högra hörnet på Erbjudande och skrolla längst ner.

Skicka då mail till mig med namn, Ditt BMR och vad du har för önskemål. Klarar du detta så får du ett gratis individuellt anpassat kostschema med 6 st måltidsalternativ inom 48h.OBS! Är du under 18år så kan jag tyvärr inte hjälpa dig. Utan din förälders tillstånd.Kroppsliga önskemål (Finns exempel nedan):Som exempelvis:
(Alla exempel har följt kostschemat fullt ut. Min frus förvandling minus 16kg på 12 veckor)
Öka endast i muskelmassa
Gå ner i vikt /  minska fettmassa 


 Deff / tävlingsform / bränna fett och bygga muskler samtidigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar